ČLÁNKY

Restaurant day je jeden z mých prvních veletrhů a musím říct, že je tím nejoblíbenějším! Gastronautky jsou skvělý tým super slečen, které přesně ví, co je dobré a dávají šanci i těm úplně neznámým. Moc se mi koncept akce líbí, a proto ho podporuji a moc ráda se zase objevím ;)!

15. září jsme se s Radime podívali na farmu Bezdínek u Dětmarovic, která hostila akci "Poznej svého farmáře" (https://poznejsvehofarmare.cz/). Doposud jsme netušili, o jak obrovskou akci vlastně jde a že se na ni přijde podívat tolik mlsných lidí :)!

Brousíte si zoubky? Ladíte chuťové pohárky? Tak to je dobře, protože podzimní Restaurant day je tu a s ním i spousta šikovných kuchtíků a kuchtiček :)!

100 je krásné číslo a byla by škoda jej neoslavit! Kde a kdy se můžete přidat? 27. 10. 2018 od 14 h na Masarykově náměstí nebo Slezskoostravském hradě. Čeká vás bohatý program a samozřejmě i dobrůtky, které jen tak neseženete!

Je 6:30 ráno a váš budík se může radostí zbláznit, vy ale ne. Ještě 10 minut, prosím! A tak posouváte budík znova a znova, než už vám opravdu nic nezbývá a musíte vstát. A nebo při prvním budíku vystřelíte z postele a celí natěšení začnete ranní rutinu?

Ani neumím vyjádřit, jak jsem hrozně šťastná, že dostanu příležitost účastnit se akcí jako je Restaurant day a Sdílko 2018! Každý někde začínal a tak je skvělé, že město Ostrava podporuje všechny organizátory veletrhů a akcí pro amatéry nebo i zkušené výrobce / prodejce.

JARO je konečně tady a my měníme garderóbu. Nejen ta se ale s příchodem jara mění. S blížícím se létem jsme se skoro všichni samozřejmě zbláznili a ženeme se vstříc plavkové sezóně :).

Všichni milujeme Vánoce, oslavy a parties. Většina z nás (minimálně ženy :D) ale řeší každý rok to stejné, ať už po Vánocích nebo po nekonečné jízdě oslav či svateb, které jsou s přibývajícím věkem stále častější. Novoroční předsevzetí, sliby a přísahy, že tento rok už tu postavičku mít fakt budu, že budu jíst zdravě a nebudu se cítit jako...